SERVICES

Beveiligingscamera’s

Bij Solar Flevoland staat veiligheid op nummer 1. De onderneming is dan ook een voorstander van het installeren van beveiligingscamera’s om de veiligheid te kunnen waarborgen. Een beveiligingscamera kan voor bewijsmateriaal zorgen. Bij een misdrijf als bijvoorbeeld inbraak, leveren beelden u een onbetwistbaar bewijs op. Ook kunnen beveiligingscamera’s ervoor zorgen dat inbrekers worden afgeschrikt.

Heeft u een beveiligingscamera gekocht of overweegt u om deze beveiliging voor uw huis aan te schaffen? Dan bent u bij Solar Flevoland bij het juiste adres. Het is niet alleen mogelijk om beveiligingscamera’s te verwerven, maar ook kunnen deze camera’s tegelijk worden geïnstalleerd bij u aan huis.

TARIEVEN

Verkoop zonnepanelen

De aankoop van zonnepanelen wordt vaak gezien als prijzig. Desalniettemin zorgen de zonnepanelen op langere termijn ervoor dat uw maandelijkse kosten dalen. Uiteindelijk zorgt de investering ervoor dat u kunt profiteren van verschillende voordelen omtrent energielevering.

Zonnepanelen kopen doet u niet elke dag. Er zijn verschillende typen, merken en modellen. Solar Flevoland adviseert u graag bij uw aankoop van zonnepanelen. De organisatie handelt in de verkoop en installatie van uw gekochte zonnepanelen.

Bij Solar Flevoland is de installatie inbegrepen bij de aankoop van zonnepanelen. Als u liever zonnepanelen koopt zonder bijkomende installatie, is dat altijd mogelijk. Echter, is het wegens garantie niet mogelijk om zonnepanelen te installeren die ingekocht zijn van andere bedrijven.

TARIEVEN

Installatie zonnepanelen

Het is van cruciaal belang om tijdens de installatie van zonnepanelen nauwkeurig en zorgvuldig te werk te gaan. Hierom wordt er uitsluitend gewerkt met erkende en VCA-gecertificeerde installateurs. Bij het installeren is het belangrijk om te bepalen waar de zonnepanelen precies komen te liggen en het aantal zonnepanelen die op de beschikbare ruimte passen. De plek, de omvormer en de aansluiting in de meterkast is ook van belang. Dit zijn allerlei zaken waar u zich geen zorgen over te maken. Solar Flevoland informeert u graag hierover. De informatie is gebaseerd op een goede en veilige installatie.

ICT-Services

Solar Flevoland heeft kennis van verschillende informatie- en communicatietechnologieën (ICT). Bij ICT-Services kunt u denken aan verschillende installaties (onderhoud) zoals: